MAY-BETekstvak: LIVE

ENTERTAINMENT

INFORMATIE OVER MAY-BE

Bruiloft, Verjaardag, Bedrijfsfeest, Horecagelegenheid, Diner-Dansant, Recepties, Achtergrondmuziek in restaurants etc. Door onze ervaring is MAY-BE geschikt voor ieder event. Kortom alles is mogelijk.

 

Wij kunnen ons voorstellen dat bij sommige gelegenheden een band te groot is. MAY-BE is daarom ook te boeken als duo. U kunt dan precies dezelfde kwaliteit verwachten als band met volledige bezetting.

 

Als duo hebben wij naast ons repertoire, een apart repertoire dat geheel bestaat uit “SOPHISTICATED MUSIC”. Zeer geschikt voor Achtergrondmuziek, Diner-Dansant, Recepties en overige gelegenheden waar dit van toepassing is.

 

Wanneer u dat wilt is er een mogelijkheid voor “KARAOKE” tussen onze optredens door. Dit zorgt natuurlijk voor een intensieve interactie met het publiek wat ten goede komt aan de feestvreugde.

 

Een optreden van MAY-BE is zeer goed betaalbaar. Uiteraard is er een prijsverschil als u MAY-BE als voltallige band of als duo boekt. Ons motto is: iedereen die MAY-BE wil boeken kan het zich veroorloven.